Groep
reserveringen

Beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. Er kan in overleg een traditioneel Grieks 2 of 3 gangen menu samengesteld worden.

Ons restaurant

Heeft u iets te vieren, bijvoorbeeld een bruiloft of een verjaardag, of wilt u uw personeelsuitje op Griekse wijze vieren? Voor groepen tot 50 personen, kan in overleg een traditioneel Grieks 2 of 3 gangen menu samengesteld worden.

Voor het reserveren van grote groepen zijn er speciale menu’s beschikbaar voor bijvoorbeeld familiefeesten , bedrijfsuitjes en verjaardagen. Voor groepen vanaf 15 personen is ook een gehele aparte ruimte aanwezig.

Over ons

De Griekse keuken staat bekend om zijn gegrilde vleesgerechten, diversiteit aan schaaldieren en zeevruchten, frisse salades en vele specerijen. Ook het gebruik van olijfolie is een traditioneel Grieks gebruik. Proef eens de Stifado van mals kalfsvlees, een typisch stoof potje. Ook het nagerecht Kormos is volgens een traditioneel familie recept bereid.

Het restaurant is gezellig ingericht en u waant zich daarom ook daadwerkelijk in Griekenland. Gezellige hoekjes creëren zowel ruimte voor groepen als privacy voor intieme romantische etentjes.